Hvordan går det med udviklingen af robotløsninger til områder med høje krav til produktsikkerhed?

Robotter og produktion

FORCE Technology afholder temadag med fokus på hygiejnisk anvendelse af robotter og gribere til anvendelse i tæt kontakt med bl.a. fødevarer. Dagen giver dig konkret viden og opdatering på udvikling af robotløsninger til områder med høje krav til produktsikkerhed. 

Hvad kan du forvente?

Du kan få et indblik i vores nyeste resultater vedrørende 

  • Hygiejniske gribere designet i materialer, som egner sig til direkte fødevarekontakt
  • Rengøringsvenlighed og hygiejnisk udformning af robotter og gribere
  • Risikovurdering af robotløsninger til fuld eller delvis erstatning af manuelle arbejdsprocesser i storkøkkener og fuldt automatiseret produktion. 

Der vil være tid til diskussion af forskellige krav til risikostyring og renhed samt at give input til det videre arbejde med emnerne hos FORCE Technology.

Er du interesseret i bl.a. hygiejniske robotløsninger i produktionen, så tilmeld dig arrangementet. Du finder tilmeldingsformularen længere nede på siden her.

Kompetencecenter for hygiejne, sundhed og produktsikkerhed

I kompetencecenteret arbejder vi med mange forskellige aktiviteter, hvor der er indtænkt hygiejnisk og bæredygtig produktion. Vær med til at diskutere såvel resultater fra igangværende projekter samt nye aktivitetsønsker. 

Program

09.00 - 09.30

NetværksKaffe og rundstykke

09.30 – 09.45

Velkomst og introduktion til dagen
v/ Annette Baltzer og Alan Friis, FORCE Technology

09.45 – 10.15

Cobots og fødevareindustrien
v/Johannes Callø, Universal Robots

10.15 – 11.00

Simpel og hygiejnisk- Gripwiqs tilgang til nye EOAT til fødevare
v/Rene Nørgaard, Gripwiq

11.00 – 11.15

Pause

11.15 – 12.30

Hands-on demonstration af kamerer 2D/3D til automation
v/Bo Trankjaer, SICK

12.30 – 13.15

NetværksFrokost

13.15 – 13.25

Kort om kompetencecenter for hygiejne, sundhed og produktsikkerhed
v/ Annette Baltzer, FORCE Technology

13.25 – 13.55

Risikovurdering af robotter til anvendelser i fødevareindustrien
v/ Alan Friis, FORCE Technology

13.55 – 14.25

Effektivitet og anvendelse af alternative rengøringsprodukter
v/ Natacha Holmud, FORCE Technology

14.25 – 14.45

NetværksKaffe

14.45 – 15.15

Guide for kravspecifikation for drænbarhed
v/ Kim Albert Schmidt, FORCE Technology

15.15 – 15.40

Bæredygtig produktion; Opretholdelse af hygiejnen ved bukkede og svejste rør (case: EUCL/UCL)
v/ Lajla Bøtter-Jensen, FORCE Technology

15.40 – 15.50

Kort om Hygiejne (biofilm), CFD og Augmented reality (AR)
v/ Annette Baltzer, FORCE Technology

15.50 – 16.00

Afrunding
v/Annette Baltzer, FORCE Technology

Praktiske informationer

Dato: Torsdag d. 6. juni 2024
Tidspunkt: 09:00 - 16:00
Pris: Gratis

Arrangementet er et hybridmøde, hvor man kan deltage online på Microsoft Teams eller fysisk i FORCE Technologys lokaler på:

Navervej 1
6600 Vejen

Seneste tilmelding til fysisk deltagelse: Torsdag d. 31. maj 2024
Seneste tilmelding til online deltagelse: Onsdag d. 5. juni 2024

Arrangementet er i regi af Kompetencecenter for hygiejne, sundhed og produktsikkerhed.
Temadagen afholdes i samarbejde med Food & BioCluster Denmark (FBCD).

Tilmeld dig temadagen her